joi, 1 septembrie 2016

Magneziul și aroganța medicinii moderne


         Din păcate foarte puțini oameni sunt conștienți de rolul enorm pe care  magneziul îl joacă în organismul lor. Magneziul este de departe cel mai important mineral din organism. După oxigen, apă și alimentele de bază, magneziul este cel mai important element, vital organismului nostru dar încă prea puțin cunoscut. Este mai important decât calciu, potasiu, sodiu și reglează activitatea acestor 3 minerale. Milioane de oameni suferă zilnic de deficiență de magneziu fără să aibă măcar habar.

          Mulți doctori și laboratoare nu includ în testele de rutină și magneziemia, de aceea mulți doctori nu știu că pacienții lor au deficit de magneziu. De asemenea doar 1% din magneziu este stocat în sânge și diagnosticul este pus deseori greșit. 

           Potrivit Dr. Norman Shealy https://normshealy.com/ "Fiecare boală cunocută este asociată cu deficiența de magneziu și magneziul este cel mai critic mineral necesar pentru stabilitatea fiecare celule din organism".

          Avem nevoie zilnic de magneziu la fel cum avem nevoie de apă. Este o nevoie permanentă de magneziu ca și de apă și atunci când magneziul este prezent și viața și sănătatea sunt îmbunătățite.

           Deficitul de magneziu este responsabil de mai multe boli decât oricare alt nutrient. 

          Pentru că deficitul de magneziu este în mare parte trecut cu vederea, milioane de oameni suferă inutil și sunt tratați cu medicamente scumpe, când aceste simptome ar putea fi tratate cu suplimente de magneziu.

      Medicii prescriu anual milioane de rețete  pentru tranchilizante pentru simtome precum nervozitate, iritabilitate cauzate în cea mai mare parte de diete cu conținut inadecvat de magneziu.

        Medicina modernă ar trebui să ajute oamenii, nu să le facă rău, majoritatea medicamentelor din farmacii scad nivelul de magneziu în mod periculos și fac astfel periculoase și multe intervenții chirurgicale.

      Fundamentul aroganței medicale este în prezent ignoranța medicală și singurul motiv al ignoranței este pofta lacomă pentru putere și bani.

         Medicamentele naturiste par a fi cel mai rău lucru în medicina modernă când ar trebui sa fie cele mai utilizate. Este trist să vezi atâția oameni că suferă și extrem de tragic fiindcă medicina modernă a întors spatele Jurământului lui Hipocrate și tot ce înseamnă el.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu